Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"

Preživjela pokolj u Keniji

Namazala se krvlju dječaka: 'Mislili su da sam mrtva!'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedna je radijska voditeljica ispričala da je preživjela pokolj u Nairobiju, u Keniji, tako što se premazala krvlju dječaka kako bi teroristi mislili da je mrtva.

Radijska voditeljica Sneha Kothari Mashru je Sky Newsu ispričala kako je uspjela preživjeti teroristički napad na shopping centar u Nairobiju u Keniji. Naime, Mashru je preživjela zato što se premazala krvlju ubijenog dječaka kraj kojeg se zatekla. Tako su teroristi mislili da je mrtva.

>>
Interpol traži 'Bijelu udovicu': Je li sudjelovala u napadu u Keniji?

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Urušile se tri etaže VIDEO Pogledajte kaos koji su za sobom ostavili teroristi nakon pokolja Slika nije dostupna Kraje užasa u Nairobiju Okončan lov na teroriste: 'Posramljeni su i poraženi'

Kad je horor počeo, Mashru je isključila mobitel da slučajno ne bi zazvonio i doveo teroriste do mjesta gdje se skrivala. 'Onda sam umočila ruke u njegovu krv i namazala se. Dok sam to radila, shvatila sam da je dječak bio na izdisaju. Raspustila sam kosu da prekrijem lice, legla na pod i pravila se da sam mrtva', ispričala je. Dodala je i kako bi voljela znati tko je bio dječak jer je ju je njegova krv spasila od smrti.

Podsjetimo, u napadu somalijske terorističke skupine al-Shabaab ranjeno je 175, a ubijeno 72 ljudi.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene