Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Velika šteta

Snažno nevrijeme pogodilo BiH, pogledajte što su ljudi zabilježili

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na više lokaliteta u Varešu pričinjena je velika materijalna šteta, a došlo je i do aktiviranja više klizišta.

Snažno olujno nevrijeme izazvalo je u srijedu velike probleme diljem Bosne i Hercegovine. U Sarajevu je privremeno došlo do prekida napajanja električnom energijom, a bio je zaustavljen i tramvajski promet.

Pročitajte i ovo Ilustracija Najgore na sjeveru U nevremenu koje je pogodilo susjede ozlijeđeno najmanje 110 ljudi: Uz oluju padala je tuča veličine teniske loptice Šteta od tuče zbog koje građani najavljuju prosvjed, ilustracija - 4 obrana od tuče "Jako se bojim, to malo što imam, neka mi uništi - nemam ništa": U Zagorju prijete prosvjedom, zahtjevi su jasni

Jaka kiša u Zenici, praćena gradom, napravila je štetu na poljoprivrednim usjevima, na krovovima kuća i automobilima u više naselja, izvijestili su iz federalne uprave civilne zaštite.

Na više lokaliteta u Varešu pričinjena je velika materijalna šteta, a došlo je i do aktiviranja više klizišta te obustave prometa na putnom pravcu Vareš-Breza.

Na području općine Žepče uslijed snažne kiše potpuno je bio prekinut promet dionicom lokalne ceste prema mjestu Željezno Polje. (Hina) 

SARAJEVO

ZENICA

VAREŠ

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene