Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Borba za Raqqu

Neustrašiva: Snajperist ju za dlaku promašio, ona isplazila jezik i nasmiješila se

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prizor je zabilježen u Raki, sirijskom gradu u kojem se pripadnici Islamske države, ako je točno što upravo prenose svjetske agencije, nalaze u okruženju.

Mlađahna kurdska snajperistica, djevojka stara dvadesetak godina, nije se ni najmanje uzrujala zbog toga što joj je desetak centimetara od glave prohujao metak koji je prema njoj ispalio pripadnik ISIS-a. Naprotiv, djevojka je isplazila jezik i nasmiješila se, pa sjela i mirno nastavila razgovor sa suborcima.

Pročitajte i ovo Ilustracija Sve napetije Zabrinjavajuća poruka: "Vrijeme je da budemo spremni za rat, više nego ikada prije" Vojnikinja SDF-a slavi eliminaciju zadnjeg uporišta ISIS-a (Foto: AFP) IZBRISANO ZADNJE UPORIŠTE Zadnji dani krvavog kalifata koji je ne tako davno u crno zavio cijeli svijet: Islamska država upravo je izgubila svoje posljednje uporište

Prizor je novinarka Hemze Hamza u utorak objavila na svom profilu na Twitteru te uz njega pojasnila da je zabilježen u Raki, sirijskom gradu u kojem su u potpunosti opkoljeni pripadnici Islamske države.

"Kurdske žene ne poznaju strah. Prosječan čovjek bio bi doživotno preplašen da se našao ovako blizu smrti, ali ona se nastavila smijati", dodala je Hamza uz video. 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene