Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna
uživo

UŽIVO Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"

Tužan kraj

Jedanaestomjesečni Charlie je izgubio bitku za život

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Charlie Gard, jedanaestomjesečna beba koja se našla u središtu pravnog procesa zbog njegova liječenja, umrla je, potvrđuje glasnogovornik obitelji.

Roditelji preminule bebe, Connie Yates i Chris Gard, vodili su dugu pravnu bitku kako bi Charliu omogućili da se odvede u SAD za liječenje. No, u ponedjeljak su istu tu bitku izgubili, nakon što je liječnik rekao da je prekasno za liječenje.

Pročitajte i ovo Ilustracija "Zdravstveni centar" Popila je piće u wellness-centru i umrla, sumnja se što je bilo u njemu Pogreb žrtve nasilja na Zapadnoj obali Na Zapadnoj obali Izraelski doseljenici u valu nasilja ubili dvojicu mladih Palestinaca

U priopćenju objavljenom u petak navečer, gospođa Yates je rekla: "Naš lijepi dječak je preminuo, toliko smo ponosni na tebe Charlie".

Stotine ljudi, zvane Charlie's Army, pružili su podršku roditeljima, koji su prikupili 1,35 milijuna funti kako bi ga odveli u SAD na liječenje.

Charliejev slučaj privuklo je pažnju Pape Franje i predsjednika SAD-a Donalda Trumpa.

U ponedjeljak g. Gard je rekao: "Charlie, mama i tata te vole, žao nam je što te nismo mogli spasiti" prenosi BBC.

Nakon vijesti o Charliejevoj smrti, američki potpredsjednik Mike Pence objavio je tweet u kojemu iskazuje svoju iskrenu sućut.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene