Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Car osiguranja'

Kako su Kinezi u samo jednoj istrazi zamrznuli 14,5 MILIJARDI dolara!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dok istražuju korupciju jedne utjecajne osobe, kineske vlasti zamrznule su sredstva vrijedna 14,5 milijarde dolara. Ovo je najopsežnija istraga korupcije u modernoj Kini...

Kineske su vlasti zamrznule sredstva u vrijednosti 14,5 milijarde dolara od članova obitelji i suradnika umirovljenog 'cara osiguranja' Zhoua Yongkanga, koji se trenutačno nalazi u središtu najvećeg kineskog skandala korupcije u više od 60 godina, javlja Reuters.

Pročitajte i ovo Ukrajinski ministar poljoprivrede Solski osumnjičen za korupciju Ne slaže se s optužbama Osumnjičen ukrajinski ministar: Priskrbio si je državno zemljište vrijedno milijune dolara? Sudar dva vojna malezijska helikoptera tragedija u Maleziji VIDEO Objavljena snimka strašne nesreće: Dva vojna helikoptera sudarila se tijekom vježbe, poginulo 10 ljudi

Više od 300 Zhouovih članova obitelji, političkih suradnika, štićenika i zaposlenika privedeni su ili ispitani u posljednja četiri mjeseca.

Ovo je najopsežnija istraga korupcije u modernoj Kini i pokazuje kako se predsjednik Kine Xi Jinping bori protiv korupcije na najvišim razinama.

Deset milijuna novih radnih mjesta i gospodarski rast od 7,5 posto - to može samo...

Od kad je krajem prošle godine počela istraga protiv 71-godišnjeg Zhoua, on se nalazi u kućnom pritvoru.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene