Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tragedija u Londonu

Slušao kako mu umiru supruga i kćer, a nije mogao pomoći

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tragična obiteljska priča nakon jučerašnjeg požara koji je zahvatio 12-katnicu u Londonu šokirala je Britance. 37-godišnji muškarac slušao je kako umiru njegova supruga i dijete, a nije im mogao pomoći.

Mbeta Udoaku histerično je i u suzama nazvala supruga Helen govoreći mu kako ne može izaći iz stana zgrade u plamenu. S njom je bila i njihova tri tjedna stara djevojčica Michelle. Udoaku je bio na poslu i trčao kući, ali kada se pokušao probiti pokraj policije i vatrogasaca blokirali su mu prolaz, piše Daily Mail. Stoga je sa suprugom razgovarao putem telefona dok se nije onesvijestila.

Pročitajte i ovo Dvije osobe poginule u prometnoj nesreći u Kaštel Sućurcu Građani spasili dijete Kaštela zavijena u crno, motociklisti i mlada vozačica smrtno stradali: "Ovo je prometni terorizam, kazna bi trebala biti izravni zatvor" Eksplozija u restoranu u Kini nesreća u Kini, ima poginulih VIDEO Snažna eksplozija u restoranu uhvaćena na kameri: Pogledajte trenutak užasa

>> Poginulo troje djece i troje odraslih

'Helen je paničarila i plakala, ali cijelo su vrijeme razgovarali na telefon. On je izvan sebe. Želio ih je spasiti, ali nisu mu dopustili da priđe zgradi', ispričala je njegova rođakinja Mary te dodala kako su vatrogasci u zgradi prvo pronašli djevojčica koju su prevezli u bolnicu, ali nije joj bilo spasa, već je bila mrtva. Nekoliko minuta poslije Udoako je morao u mrtvačnicu identificirati suprugu.

Još nije jasno što je uzrokovalo požar koji je izbio na devetom katu zgrade u Londonu, ali policija sumnja da se radi o podmetanju. U požaru koji je cijelo popodne gasilo stotinu vatrogasaca poginulo je šest osoba, među kojime je troje djece.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene