Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bizarna nesreća na gradilištu

Slučajno sebi ispalio čavao u srce

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ling Shen, 38-godišnji je kineski građevinar, koji je čudom preživio samoranjavanje čavlom ravno u srce. Naime,Ling je u sebe ispalio čavao od šest centimetara iz pištolja za čavle, a da nije ni znao da alat bio napunjen.

Pročitajte i ovo Trampolinski park Vlasnici dobili kazne Nakon zabave u trampolinskom parku mnogi završili u bolnici: "Nikada me ništa nije tako boljelo" Ilustracija Izvijestila policija Krvava večer kod Imotskog: Jedan muškarac izboden, drugi zadobio teške ozljede

Nakon što je osjetio oštru bol Ling je na tijelu imao samo malu crvenu točku, na mjestu gdje mu je čavao ušao u tijelo. 'Često radim s pištoljem za čavle, no ovaj put sam ga slučajno držao usmjerenog na krivu stranu, a kad sam ispalio čavao, samo sam osjetio oštru bol na prsima', kazao je Shen. Dodao je kako je zbog snažne boli otišao u bolnicu, gdje su liječnici na rentgenskoj snimci vidjeli da mu je čavao ušao u srce, točnije u lijevu komoru.

'Odmah smo ga poslali na operaciju i otvorili mu prsa, izvadili čavao, popravili oštećenja na srcu i venama', kaže doktor Zhou Junren te dodaje kako je čavao prošao kroz venu te se zaustavio u srčanoj lijevoj komori. Shen je operaciju preživio i oporavlja se u bolnici.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene