Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Pričao sam s Milanovićem, imamo plan C. Popišali su se na sve nas"

Umotano u krpu

PRONAŠLI BEBU Prilikom vraćanja s posla radnici kraj potoka ugledali novorođenče

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prilikom čekanja prijevoza kojim su se trebali vratiti kući, trojica slovenskih radnika u austrijskom mjestu Bad Radkersburg u travi kraj potoka pronašli su zapušteno novorođenče.

Odmah nakon pronalaska bebe, radnici su pozvali hitnu pomoć koja je helikopterom prebacila bebu u gradsku bolnicu. Nakon pregleda pronađene bebe, liječnici su ustanovili kako beba nije u životno ugroženom stanju te kako će s njom biti sve u redu.

Pročitajte i ovo Studenti voze tramvaje u Nuernbergu - 2 Problem u Njemačkoj Zbog manjka radne snage, traže studente da voze tramvaje: ''Moramo istražiti sve mogućnosti'' Slika nije dostupna Istraga je u tijeku Policija objavila detalje: Preminulo novorođenče bezuspješno reanimirano

Kako pišu slovenski mediji, radnici su najprije mislili kako se radi o životinji, a kada su mu s epribližili shvatili su kako se ipak radi o novorođenčetu umotanom u crnu krpu, a kako navodi austrijski Kurier, takve krpe najčešće upotrebljavaju ugostitelji.

ISTRAŽIVANJE KOJE JE ZABRINULO LIJEČNIKE Temperatura zraka utječe na težinu novorođenčeta

Zbog nedostatka opreme u lokalnoj bolnici, dječak je helikopterom prebačen u gradski bolnički centar, a nakon potvrde liječnika da će s bebom biti sve u redu, ekipa spasioca dobila je priliku dodijeliti mu ime.

Kako su objavili na svojoj internetskoj stranici, dječaku su dali ime Christoph Siegfried Franz Peter. Prvo ime dječak je dobio po helikopteru kojim je prevezen u bolnicu, a ostala tri po članovima ekipe spasioca koji se nadaju da će na koncu jedno od predloženog biti ime ovog dječaka.

Kako se ovo novorođenče našlo umotano u krpu kraj potoka, još nije razjašnjeno. Austrijska policija pozvala je građana na pomoć pri rješavanju ovog slučaja, javlja 24ur.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene