Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Jedan od najboljih pokeraša

Slovenska policija traži slavnog pokeraša - milijunaša

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
29-godišnji milijunaš poslijednji je put viđen 21. lipnja u Ljubljani kamo je došao kako bi se sastao s još nekim igračima pokera koje je trenirao.

Poznati igrač pokera iz Njemačke i jedan od najboljih pokeraša Europe, Johannes Strassmann, nestao je u Sloveniji prije gotovo tjedan dana.

Pročitajte i ovo Darko Obradović, stručnjak za sigurnost Dramatična potraga Sigurnosni stručnjak o istrazi oko nestale Danke: "Ne bi se otkazivala potraga da se nije dogodio preokret" Mostarski Bruce Lee Misterija Nestao Bruce Lee iz Mostara: ''Sumnjam na dvojicu. Jean-Claude Van Damme ili Jackie Chan. Trećeg ne vidim''

Prema informacijama policije, 29-godišnji milijunaš poslijednji je put viđen 21. lipnja, u 22 sata, u Ljubljani kamo je došao kako bi se sastao s još nekim igračima pokera koje je trenirao. 

Portal Pokernews objavio je kako je njemači pokeraš u jednom tjednu u lipnju zaradio igrajući 200 tisuća eura. Na Facebooku je osnovana i grupa preko koje ga prijatelji pokušavaju pronaći.

Portal Poker listings objavio je kako je u potrazi za Strassmannom došlo do iznenadnog obrata te kako su tragovi policiju odveli u dio Ljubljane u kojem se nalazi šuma.

Svjetski poznati kockar osvojio milijune, kasino ga optužuje za prevaru

Naime, njegov prijatelj Nace Panić na Fecebooku je objavio kako je potraga krenula u tom smjeru nakon što je netko, zazivajući Strassmannovo ime, u šumi čuo da mu netko odgovara: 'Ovdje sam, gladan sam.' No, onda je ta osoba nestala.

Za ponajboljim pokerašem Europe u Ljubljani tragaju policajci sa psima tragačima, a angažirani su i helikopteri. Istraga je proširena i na Novu Goricu koja je od glavnog grada Slovenije udaljena 100 kilometara.

Prema posljednjim informacijama koje objavio portal 24ur, u rijeci Ljubljanici danas je pronađeno truplo muškarca. No, za sada nema potvrde da je riječ o njemačkom pokerašu, a nije poznat ni uzrok smrti.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene