Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nesreća na aerodromu

Slovenija: Zapalio se avion, poginule tri osobe

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Svjedoci su potvrdili da je avion prilikom polijetanja lijevim krilom zapeo za tlo, a onda se zapalio.

Na aerodromu blizu Divače na zapadu Slovenije u nedjelju oko podneva pao je manji avion i zapalio se pri čemu su život izgubile tri osobe, a jedna je ozlijeđena, javljaju 24.ur.

Pročitajte i ovo Tuča u Sloveniji hladna fronta VIDEO Dijelove Slovenije poharala tuča, objavljena snimka kako se hladna fronta kreće prema Hrvatskoj Ilustracija panika na letu Drama na nebu: Pilot otišao na WC i nije se vratio, avion je jurio 900 kilometara na sat!

Navodno je riječ o letjelici kraškog letačkog centra marke Robin DR400. Prema neslužbenim informacijama, avionom je upravljao iskusni pilot portoroškog Aerokluba Aleks Delfin (41), dok identitet drugih sudionika nesreće zasad nije poznat.

Drama u zraku: Pao još jedan avion, pilot nije bio pri svijesti!

Svjedoci su potvrdili da je avion prilikom polijetanja lijevim krilom zapeo za tlo. Na mjesto nesreće, koje je u međuvremenu blokirano, stigla je policija kako bi obavila očevid.

Letjelica je navodno trebala ići za Portorož, a nesreća se, prema prvim informacijama, dogodila zbog premale brzine pri pokušaju polijetanja.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene