Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna
uživo

UŽIVO Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"

Lagao je ministru

Slovenija smjenjuje veleposlanika u Australiji jer se družio i ručao s pedofilom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nicholas Oman osuđen na 6 godina zatvora zbog pedofilije u Liberiji i Tajlandu te se nalazi u australskom registru pedofila.

Slovenija će povući svojega veleposlanika u Australiji Milana Balažica jer je na svečano otvaranje konzulata u Melbourneu pozvao čovjeka koji je u Australiji bio osuđen zbog pedofilije, najavio je u utorak šef slovenske diplomacije.

Pročitajte i ovo Komemoracija za žrtve brutalnog napada u Sydneyju Ubijeno šest osoba Napadač iz Sydneyja ciljao je žene: "Snimke govore same za sebe" Muškarac je stao pred napadača u Sydneyju Poznat policiji Napadač iz Sydneyja imao mentalnih problema, u trgovačkom centru ubio pet žena i zaštitara

'Nisu ispunjeni objektivni uvjeti da bi Balažic i dalje mogao ispunjavati zadaće koje su mu povjerene', kazao je u utorak ministar vanjskih poslova Karl Erjavec, dodavši da je vladi i službeno predložio da razriješi veleposlanika kojega je o tome obavijestio depešom.

Erjavec je rekao kako je istraga ministarstva vanjskih poslova pokazala da ga je Balažic obmanjivao kad je jamčio da je slovenski iseljenik u Australiji, biznismen Nicholas Oman, u ožujku ove godine na prijam povodom otvaranja konzulata u Melbourneu došao bez poziva, jer dokumenti i fotografije dokazuju suprotno, a Oman je duže vremena bio neposredno u u veleposlanikovu društvu, pa su kasnije i zajedno objedovali. Uz to, neistinitom se pokazala tvrdnja Balažica da je kontakt s Omanom zahtijevala slovenska vlada, ustvrdio je Erjavec.

Pedofilu dopuštaju da u laptopu drži intimne fotografije zlostavljane djevojčice!

Oman (72), koji ima državljanstva Slovenije, Australije i Liberije, bio je dobavljač oružja koje je slovenska vlada kupovala na početku rata za slovensku nezavisnost i u Sloveniji je kupio više nekretnina.

Sud u Melbourneu osudio ga je 2006. na 6 godina zatvora zbog pedofilije u Liberiji i Tajlandu, zbog čega je uveden i u australski registar pedofila. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene