Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Evo zašto

Policajci se morali ispričati uglednom gospodarstveniku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policiji je javljeno da u samom središtu Ljubljane ima priliku uhititi Roberta Časara. Do uhićenja nije došlo.

Slovenska policija morala se ispričati uglednom gospodarstveniku kojega je u ljubljanskom restoranu gotovo uhitila zbog njegove velike tjelesne sličnosti s osobom za kojom je raspisala međunarodnu tjeralicu.

Pročitajte i ovo Policija, ilustracija Drama na Črnomercu Lažno prijavio da je ispred trgovačkog centra postavljena bomba: Policija ga uhvatila Napad na svećenika u Sydneyju Istraga u tijeku Izbo biskupa zbog vjerskog ekstremizma, premijer hitno okuplja sigurnosne službe: "Mogu biti sretni što su živi..."

Policiji je javljeno da u samom središtu Ljubljane ima priliku uhititi Roberta Časara, bivšeg direktora luke Koper koji je zbog malverzacija osuđen na 6 godina zatvora, ali je pobjegao iz zemlje i za njim je raspisana međunarodna tjeralica.

Poginulo više od 300 ovčica, ispale iz vozila

No, kad su sumnjivu osobu legitimirali u poznatom restoranu, pokazalo se da je to odbjeglom Časaru fizički napadno sličan Robert Ličen, ugledni gospodarstvenik i predsjednik nadzornog odbora državnog poduzeća za autoceste (DARS) koji je prije koju godinu bio i kandidat za ministra u vladi, piše u subotu ljubljanski dnevni list 'Dnevnik'.

Slovenski studenti će za rad imati mirovinski staž

Za korisne informacije o odbjeglom Časaru policija je nedavno obećala novčanu nagradu, pa se pretpostavlja da je to bio razlog zbog kojega je neki od gostiju restorana pozvao policiju, te ju tako doveo u neugodnu situaciju jer je akcija pokušaja uhićenja bila spektakularna, s velikim brojem policajaca koji su opkolili restoran.

Kako prenose slovenski mediji, Ličen je prihvatio ispriku policije zbog zabune, te u šali rekao da će dati napraviti majicu s natpisom 'Ja nisam Rober Časar iz Kopra'. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene