Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zaštita životinja

Prijavili nuncija zbog zanemarivanja psa

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Slovenska udruga za zaštitu životinja 'Animals angels' prijavila je veterinarskoj inspekciji vlasnika psa zbog zanemarivanja njegova ljubimca, što i ne bi bila vijest vrijedna spomena da vlasnik nije vatikanski nuncij u Ljubljani Juliusz Janusz.

Pas Tajpan pasmine komondor po tvrdnjama udruge živi u 'neprimjerenim uvjetima' i zanemaren, privezan lancem u vrtu nuncijature koja je zbog dogradnje zadnjih dana pretvorena u gradilište. Buka teških strojeva smeta životinji koju nikad nitko ne vodi u šetnju, objavila je komercijalna televizijska postaja POP-TV koja tvrdi da u nuncijaturi sada, pod pritiskom javnosti, razmišljaju o postavljanju posebne ograde koja bi smanjila buku, a sve kako bi se dugodlaki pas osjećao bolje.

Pročitajte i ovo Iskorak u zaštiti životinja - 6 povijesni iskorak Zbog napuštanja životinje možete završiti u zatvoru: "Ljudi bi i vlastitu djecu ostavljali da nema kazne za to" Vuk - 2 Udruge upozoravaju Uhićen splitski psihijatar zbog mučenja 67 pasa i dva vuka: "Kakvi su to ljudi? To su neljudi!"

Kaznena prijava protiv Vodičanina koji je okrutno ubio psa

Osim veterinarskoj inspekciji udruga je o Tajpanovim problemima obavijestila i njegovu raniju vlasnicu, groficu od koje je nuncij životinju dobio na dar dok je službovao u Mađarskoj, objavili su slovenski mediji. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene