Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vozači kamiona ne odustaju

Slovačka: Od danas blokada prometnice u oba smjera

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tridesetak slovačkih vozača kamiona već drugi dan blokira glavnu prometnicu u Bratislavi prosvjedujući protiv novog elektroničkog sustava naplate cestarina, objavila je policija.

Vozači kamiona, koji prosvjeduju već nekoliko dana, blokirali su glavnu prometnicu koja spaja središte i sjeveroistočni dio Bratislave. U četvrtak su to učinili samo u jednom smjeru, a danas u oba. Slovačka je 1. siječnja uvela novi sustav naplate cestarina za vozila teža od 3.5 tone. Vozači su tražili odgodu uvođenja za šest mjeseci i novi sustav smatraju preskupim, pogrešnim i loše pripremljenim. Sustav je izazvao i duga čekanja na slovačkoj granici jer strani vozači moraju čekati ugradnju novog uređaja za naplatu u svoje kabine. (Hina)

Pročitajte i ovo Studenti voze tramvaje u Nuernbergu - 2 Problem u Njemačkoj Zbog manjka radne snage, traže studente da voze tramvaje: ''Moramo istražiti sve mogućnosti'' Traktori blokirali autocestu - 3 Veliko nezadovoljstvo Poljski poljoprivrednici traktorima blokirali autocestu prema Njemačkoj

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene