Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Majka u zatvoru

Puklo mu srce: Preminuo stric djece poginule u nabujaloj rijeci

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Stricu Maše i Martina, djece koja su se utopila u Turijskoj rijeci, u subotu prije njihove sahrane od tuge prepuklo srce.

U subotu su u prisutnosti velikog broja članova obitelji i prijatelja sahranjeni 3-godišnja Maša i njen 11-mjesečni brat Martin koji su se prije četiri dana utopili u nabujaloj rijeci.

Pročitajte i ovo Kardiovaskularne bolesti - 4 NEMOJTE IH IGNORIRATI One su ubojica broj jedan u Hrvatskoj: U godinu dana usmrtile su gotovo 23.000 ljudi. Stručnjak upozorava na simptome Sofija Preljvukić BEROŠ ŠALJE ISTRAŽITELJE Reporterka Dnevnika Nove TV iz Splita o slučaju novinara Matijanića: "Iz obitelji stižu određene informacije..."

Majka priznala: Išla sam kod ljubavnika, djeca su mi iz naručja upala u rijeku!

Ljesovi s njihovim tijelima položeni su u isti grob koji je potom napunjen dječjom odjećom, igračkama i slatkišima. Na sahrani nije bila jedino njihova majka koja se nalazi u istražnom zatvoru zbog sumnje u počinjenje teškog kaznenog djela protiv opće sigurnosti.

U subotu navečer stigla je i vijest kako je prije same sahrane, preminuo i stric stradale djece, Živorad Marjanović. Kažu kako mu je srce prepuklo od tuge, piše Telegraf.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene