446723
446723
446723
446723
446723

Miloševićeve kosti žele premjestiti u Aleju velikana: 'On je to zaslužio'

  • , 16.08.2016., 10:46
  • Autor:
  • komentara

Deset godina nakon njegove smrti, SPS-ovci žele prebaciti posmrtne ostatke Slobodana Miloševića u beogradsku Aleju velikana.

 
 
 
 
Slobodan Milošević (foto: AFP)
Slobodan Milošević (foto: AFP)

Ivica Dačić zajedno s još nekim dužnosnicima SPS-a došao je na ideju da posmrtne ostatke Slobodana Miloševića premjeste u Aleju velikana na beogradskom Novom groblju.

Počasni predsjednik SPS-a Milutin Mrkonjić kaže kako je već o ovoj temi razgovarao sa Slobinom udovicom.

'Premještanje posmrtnih ostataka za mene, socijaliste i srpski narod bilo bi zadovoljenje pravde jer je on zaslužio da počiva u Aleji velikana. Ako do takvog prijedloga dođe, obitelj je ta koja mora dati svoje mišljenje', kaže Mrkonjić.

Iz udruge Sloboda pak kažu kako Miloševiću pripadaju sve počasti kao šefu države jer 'nikada nije osuđen'. Smatraju i kako se njegovoj obitelji mora isplatiti mirovina sa zaostacima od 2000. godine.

Miloševićeva bivša snaha rekla je Kuriru kako je Milošević sahranjen u Požarevcu jer je tako htio.
 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se