Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bizarni incident

Leš slijepog putnika iz aviona pao na slučajnog prolaznika

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pored slučajnog prolaznika u glavnom gradu Nigera Niameyu pao je leš nepoznatog tamnoputog muškarca. Na tlo je doletio s aviona Air Francea.

S aviona Air Francea na letu iz Burkine Faso preko Nigera za Pariz, prije nekoliko je dana na tlo, samo nekoliko metara od jednog slučajnog prolaznika u glavnom nigerskom gradu Niameyu, pao leš nepoznatog muškarca.

Pročitajte i ovo Pad aviona U plamenu VIDEO Dramatična snimka pada ruskog aviona: Vatrena buktinja zahvatila zrakoplov, pilot spašen 200 metara od obale Pronađeni ostaci ljudskog kostura - 1 Tužan kraj nadničara Stravično otkriće: "Ostala je lubanja i par kosti, to su divlje svinje pojele. Prepoznao sam ga po odjeći"

>> VIDEO 'Munjevito' polijetanje aviona usred oluje

Kako javlja France 24, do pomalo bizarnog incidenta došlo je oko 5 sati ujutro prošlog četvrtka, prilikom slijetanja u Niameyu. 'Policija je pronašla beživotno tijelo tamnopute osobe kako leži u lokvi krvi', rekao je ministar policije Nigera Abdou Labo, napominjući kako je krvava mrlja uočena i na lijevom krilu aviona.

Pretpostavlja se da je riječ o slijepom putniku koji se u Burkini Faso nekako uspio ukrcati u prostor s opremom za slijetanje. Istraga je u tijeku, a u sklopu nje su već ispitani svi putnici i članovi posade Air Franceova leta.

Sporna je letjelica zadržana u hangaru aerodroma u Niameyu, dok su putnici nakon ispitivanja prema svojim odredištima odletjeli zamjenskim letovima.

Gotovo identičan slučaj dogodio se u Londonu u rujnu prošle godine, kada je s aviona na ulicu u zapadnom dijelu glavnog britanskog grada palo tijelo mrtvog mladića iz Mozambika.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene