Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Otkrivena u prevari

Slagala da ima karcinom, pokrenula humanitarnu akciju pa kupila silikonske grudi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Žena iz Phoenixa uhićena je nakon što je otkriveno da je pokrenula humanitaru akciju, slagala da ima karcinom, te pokupila novac i silikonima povećala grudi.

Jamie Lynn Toler, stara 27 godina, ispričala je bivšem šefu kako boluje od karcinoma dojke te da će nakon operacije trebati ići na rekonstrukciju grudi, te da nema zdravstveno osiguranje, piše Huffington Post.

Pročitajte i ovo Ilustracija Ostala bez ušteđevine Desetke tisuća eura žena je predala lažnoj bankarici koja joj je došla na vrata Ilustracija (Foto: Thinkstock) Policija savjetuje Mislio je da dogovara posao stoljeća, ali nije bilo tako: Još dugo pamtit će taj dan

Isto je ispričala majci, baki i djedu. Organiziravši humanitarnu akciju, Jamije je u rujnu prošle godine sakupila osam tisuća dolara.

Medicinski karton jasno je pokazao policiji da ne postoji povijest bolesti te da je djevojka gotovinom platila nove silikonske grudi. Uhićena je u prošlu srijedu, a u četvrtak je puštena uz jamčevinu.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene