Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Surađuju i s policijom

VIDEO Tako to rade ruski osvetnici

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ruski osvetnici na društvenim mrežama dali su se u lov na pedofile, a surađuju i s policijom.

Skupina mladića iz Rusije odlučili su svoju mržnju prema kriminalcima iskoristiti za dobro djelo. Nakon što im je 2009. godine jedan prijatelj umro od predoziranja drogom 'krokodil' odlučili su se osvetiti. 'Nismo htjeli doslovce premlatiti sve dilere drogom. Dobro, zapravo ih jesmo tukli, ali nismo htjeli završiti u zatvoru. Zato smo odlučili loviti pedofile i tako učiniti dobro djelo', kaže jedan od mladića.

Pročitajte i ovo Maria Zaharova poslala je poruku SAD-u Nisu zadovoljni Nakon američke pomoći Ukrajini oglasila se i Rusija: "Ovaj rat za njih će završiti ponižavajuće, kao u Vijetnamu" Pad ruskog bombardera Koji je razlog? VIDEO Dramatičan video: Srušio se ruski bombarder, zapalio se u letu nakon izvršene misije

Tada su počeli na društvenim mrežama loviti pedofile. Otvaraju profile kao glumeći dječake i djevojčice. Kada dođe vrijeme za susret, umjesto žrtve na koju su se namjerili, pedofile dočeka skupina od 15 krupnih mladića koji sve snime i postave na internet. Pedofile nerijetko i pretuku.

UPOZORENJE! Pedofilski portal s preko 7 milijuna korisnika KRADE fotografije maloljetnica s Facebooka!

Mladići kažu i kako surađuju s policijom koja je nakon njihovih akcija uhitila i pokrenula slučajeve protiv više od 30 pedofila.

Ovo nije jedina skupina 'običnih' građana koja je odlučila obračunati se s pedofilima. Poznata je i ona skupina iz grada Magnitorska koja je uhvatila pedofila koji je dogovorio sastanak s 15-godišnjakom. Oni su ga dočekali u stanu, pretukli, svukli i na čelo mu napisali 'pedofil' te tu snimku postavili na internet.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene