Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Opasnost u tubama

SKRIVAJU EKSPLOZIV: Uoči Sočija Amerikanci se boje 'paste za zube'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
SAD je izdao upozorenje zrakoplovnim tvrtkama s letovima za Rusiju na eksploziv koji bi mogao biti prokrijumčaren u avione skriven u pastama za zube.

SAD je upozorio zrakoplovne tvrtke koje imaju letove na ZOI u Rusiji na eksploziv koji bi mogao biti skriven u pastama za zube i onda prokrijumčaren u avione.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna 'Pripreme' za Olimpijadu Strava u Sočiju: Evo što rade psima... Slika nije dostupna Izjava tjedna Gradonačelnik Sočija: Mi smo grad bez homoseksualaca!

Ministarstvo domovinske sigurnosti za BBC je potvrdilo kako se oprez odnosi na direktne letove za Rusiju koja se priprema za Olimpijske igre u Sočiju. Ipak, agencija nema informacija o konkrentnim opasnostima za SAD.

FOTO Novinari u čudu: Ovo ih je dočekalo u hotelima u Sočiju

Ministarstvo je izdalo priopćenje u kojem su poručili kako redovito razmjenjuju informacije s domaćim i inozemnim partnerima, uključujući onima koji su povezani s međunarodnim događajima kao što su ZOI.

Smjernice za one koji putuju u Soči nisu se promijenile. 'Ako u narednim danima i tjednima dobijemo informacije koje će utjecati na našu procjenu trebaju li ljudi putuovati u Rusiju, informacije ćemo javno objaviti', poručili su iz Vijeća za nacionalnu sigrunost.

NOVE PRIJETNJE: Austrijskim sportašicama u Sočiju prijeti opasnost?

Kao mjeru sigurnosti SAD je poslao dva ratna broda u Crno more.

Strahovi su se povećali nakon dva samoubilačka napada u Volvogradu u prosincu, te brojnih prijetnji od strane islimaističkih militanata.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene