Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Velik misterij

Gdje ih skriva? Osim tate, skoro nitko ne zna kako izgledaju Putinove kćeri

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kćeri ruskog predsjednika Vladimira Putina dugo nisu viđene u javnosti, a kada je u nekoliko rijetkih navrata fotografija i bila potpisana njihovim imenima, iz njegova ureda stigao bi demantij - to nisu one.

Dvije kćeri Vladimira Putina iz braka s bivšom suprugom Ljudmilom, javnosti su veliki misterij. Šture informacije koje su o njima i poznate jest njihova dob, da starija kćer navodno živi u Nizozemskoj sa svojim dečkom, biznismenom Joritom Fasenom (34) i diplomirani je biolog, dok je mlađa, isto tako navodno, zaručena za sina jednog južnokorejskog vojnog dužnosnika.

Pročitajte i ovo Dan nakon terorističkog napada u Moskvi u Rusiji je dan žalosti Ubijeno 143 ljudi U Rusiji dan žalosti nakon terorističkog napada: SAD tvrdi da Ukrajina nije bila uključena Vladimir Putin Ukrajina odbacila optužbe Putin u teror umiješao Ukrajinu: "Napadači su bježali prema granici, čekao ih je prolaz"

Starija Maria (29) i mlađa Ekaterina (28) tako su veliki misterij. Vijest da je Maria nakon rušenja malezijskog zrakoplova MH17 pobjegla s dečkom iz Nizozemske mediji su greškom propratili fotografijom bivše miss Portorika, piše Daily Mail.

Pitali Putina: 'Kad ćete nam predstaviti novu suprugu?' Evo što je odgovorio

Fotografije Putina s njegovom djecom javnosti su gotovo pa nedostupne. Internetom kola tek jedna stara fotografija iz devedesetih na kojoj su djevojčice male.

'Kćeri predsjednika Putina se ne skrivaju, ali se pridržavaju očevog savjeta o zatvorenom sustavu', rekla je njegova glasnogovornica.

Svoj privatni život ruski predsjednik drži u strogoj tajnosti. U ruskim medijima svojedobno se pojavila informacija da ima još jedno dijete, sina kojeg je prije nekoliko godina dobio s, opet navodno, drugom suprugom Alinom Kabajevom. Ali nije potvrđena informacija niti da je s Kabajevom u vezi, niti da imaju dijete.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene