Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Stravično nasilje

VIDEO Školske nasilnice prisilile djevojčicu da pije vodu iz lokve 'jer je previše lijepa'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Napad na 13-godišnju Vladu Kholod snimila su dva školarca i objavila na na ruskoj društvenoj mreži, a video je došao do učitelja.

Učenice ljubomorne na izgled svoje kolegice pretukle su je i natjerale da pije prljavu vodu iz lokve na cesti.

Pročitajte i ovo Bombardirana zgrada u Harkovu Noćni napad Rusi raketirali Harkov, ubijen 12-godišnji dječak: "Teror nad gradom postaje sve gnusniji" Rusiji je teško povjerovati da je Islamska država odgovorna za teroristički napad Napad u Moskvi Rusiji je teško povjerovati u krivnju Islamske države: "Zapad se požurio pripisati im odgovornost"

13-godišnju Vladu Kholod napala je skupina od četiri djevojke u školi u mjestu Korkino u Rusiji jer je bila 'previše lijepa'. Tu šokantnim detaljima nije kraj - dva školarca napad su snimila, a onda ga objavila na ruskoj društvenoj mreži VKontakte, piše Daily Mail.

Ipak, nakon što je video došao do učitelja, napadačice su ukorene i morale su se ispričati svojoj žrtvi. Olga Guseva (16), Lyubov Goloborodko (14), Sasha Rattsova (15) i Ekatirina Streltsova (15) tvrdile su da je napadnuta učenica govorila pogrdno o jednom od njihovih roditelja pa su odlučile da će na njoj pokazati kako nitko ne bi trebao psovati tuđe roditelje.

Policajci mu zabranili da vozi pa krenuo lopatom na njih

Njihove tvrdnje na već spomenutoj društvenoj mreži opovrgnula je sama Vlada. Objasnila je da je jedna od napadačica, Olga, bila ljubomorna jer je njezin dečko navodno gledao napadnutu djevojčicu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene