Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Roditelji i djeca zgroženi

Škola uklanja vrata WC-a kako bi učenicima onemogućila seks

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Srednja škola u McKinneyu u Texasu odlučila je ukloniti vrata na WC-ima i time izazvala buru reakcija od strane roditelja i učenika.

Srednja škola McKinney North pojasnila je kako je uklanjanje vrata WC-a dio preventivnih mjera koje učenicima jamče sigurnost, piše Daily Mail. No, glasine koje kruže među učenicima tvrde da se vrata uklanjaju zbog nedopuštenog seksualnog ponašanja.

Pročitajte i ovo Ilustracija Reagirala policija Uzbuna u zagrebačkoj školi, učiteljica se s učenicima zaključala u učionicu: "U šoku smo. Sjetite se što je bilo u Beogradu" Pucnjava ispred škole Sve se istražuje VIDEO Policija u SAD-u ubila učenika ispred škole nakon dojave da ima pištolj

Jedna je učenica ispričala kako je svjedočila nedopuštenom ponašanju u prostoriji WC-a. 'Ušla sam unutra i vidjela djevojke i dečke', tvrdi. Njezina kolegica ispričala je kako je čula da je razlog zbog kojeg se skidaju vrata mladi par koji je uhvaćen na WC-u tijekom seksualnog čina.

No, glasnogovornik škole Cody Cunningham kaže kako se spomenute mjere poduzimaju zbog sigurnosti učenika i zbog dojava o čestim tučnjavama u školi.

Ugrožava se privatnost djece?

Roditelji su uzrujani jer smatraju da se ovom mjerom ugrožava privatnost njihove djece. No, glasnogovornik Cunningham pojasnio je kako je škola u zadnjih 50 godina poduzela već puno mjera s ciljem zaštite sigurnosti.

Zahodi, poručuju iz uprave škole, dozvoljavaju privatnost jer se u njih iz hodnika ne može vidjeti apsolutno ništa. Texas je konstantno država u kojoj raste broj tinejdžerskih trudnoća, u kojoj je od 1000 čak 88 maloljetničkih trudnoća, djevojaka u dobi od 15 do 19 godina.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene