Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ukrala kobasicu i upaljač

Skidala se, grizla, udarala i pljuvala policajce

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedna Amerikanka suočena je s mnogobrojnim optužbama nakon što se pokušavajući izbjeći uhićenje, svukla pred vlastitom djecom, a kada ni to nije upalilo udarila je policajca u prepone.

36-godišnja Julia Laack prošli je utorak, za vrijeme kupnje sa suprugom i dvoje djece, ukrala goveđu kobasicu i upaljač. Kada su je policajci isto popodne došli ispitati, Julia je odbila s njima razgovarati te je počela vrištati i psovati troje djece koje se nalazilo u kući. Nakon što je tinejdžeru rekla kako je 'on kriv za sve' i da će ga prebiti policajci su ušli u kuću kako bi je pokušali umiriti. Ona se pak, počela skidati pred djecom i ostala je samo u donjem rublju vičući: 'Ne možete me uhititi golu'. Potom je pokušala i udariti policajca pa su je joj stavili lisice na jednu ruku, no nekako im se uspjela istrgnuti i jednog od policajaca udarila u prepone.

Pročitajte i ovo Ilustracija Ozbiljan rizik Provjerite zalihe: Iz prodaje se zbog salmonele povlači popularna kobasica Ilustracija Objavio inspektorat Povlači se mnogima omiljena namirnica, može predstavljati rizik po zdravlje nekih potrošača

Nakon nekog vremena su je ipak uspjeli savladati, no i dalje je nastavila gristi i udarati policajce, pa su joj morali staviti i tzv. masku protiv pljuvanja. No, i nju je nekako uspjela pomaknuti pa je policajki koja ju je pokušala odjenuti pljunula u usta. Kad su je napokon uspjeli ugurati u policijski automobil Laack je tijekom vožnje prema policijskoj postaji svoju polugolu stražnjicu 'izložila' na prozoru i policajcima vikala kako će 'umrijeti i oni i njihova djeca'. 36-godišnjakinji zbog krađe, napada na policajce i opiranja uhićenju sada prijeti i do pet godina zatvora.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene