Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Morbidna ideja

Skandalozno: Medicinska sestra slikala 'selfije' uz umiruće pacijente

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tatiana Kulikova, 25-godišnja medicinska sestra iz Kirova, smjesta je otpuštena nakon što se doznalo kakve slike objavljuje na Instagramu.

A Kulikova je u više navrata slikala takozvane selfie fotografije uz teško ozlijeđene i umiruće pacijente. Na jednoj je od njih stradaloj ženi pokazala srednji prst, pa k tome sliku potpisala uvredom - još jedan moron.

Pročitajte i ovo Humanitarna pomoć - 4 Zemlje suspendirale pomoć Skandal trese UN: Zaposlenici Agencije za pomoć palestinskim izbjeglicama pomagali militantima Hamas Dijete prima cjepivo, ilustracija svima poništeni kartoni Umjesto da ih cijepi, primalja djeci davala homeopatske pripravke: Roditeljima nudila poseban "program"

Profil Kulikove na Instagramu je u međuvremenu uklonjen, a trenutačno traje istraga kako bi se doznalo jesu li njezine kolege znale za tu njezinu morbidnu naviku.

Jedna je od njih, Margarita Modenova, za portal Progorod izjavila da je ostala u šoku kada joj je rečeno što se zbiva, pa Kulikovu opisala kao osobu koja je obožava svoj posao. Kulikova je studirala za govornog terapeute te bila odlična učenica. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene