Obavijesti Video Pretražite Navigacija
"Bilo je pomalo tužno"

Dovoljno rečeno: Trump komentirao skandal na dodjeli Oscara za Breibart

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Donald Trump je skandal na završetku svečane dodjele Oscara u nedjelju pripisao tome što su hollywoodske zvijezde koje ga uglavnom kritiziraju prevelik naglasak stavile na politiku umjesto na tijek svečanosti.

"Toliko su se usredotočili na politiku da su na kraju izgubili kontrolu", rekao je u ponedjeljak američki predsjednik za krajnje desni portal Breibart News.

Pročitajte i ovo Stoltenberg i Zelensky na NATO sastanku Raspravljaju i o Stoltenbergovom nasljedniku NATO dogovara plan za Ukrajinu u slučaju da pobijedi Trump Fotografija Joea Bidena vezanog u kamionetu potez izazvao kritike Trump objavio video fotografije vezanog Bidena: "Potiče političko nasilje i vrijeme je da ga ljudi ozbiljno shvate"

Smjerao je na neviđenu pogrešku koja se dogodila na kraju večeri dodjele Oscara kada je kipić za najbolji film zabunom dobio "La La Land" a zatim je vraćen pravom dobitniku, filmu "Mjesečina".

"Bilo je pomalo tužno. To je donekle umanjilo glamur dodjele Oscara", dodao je.

Trump kao meta kritika na dodjeli Oscara

Republikanski predsjednik nije sudjelovao na dodjeli jer je u to vrijeme bio na večeri s guvernerima u Bijeloj kući gdje se, najavio je na Twitteru, treba "razgovarati o mnogim pitanjima, pa i o zdravstvenom sustavu".

Trump je tijekom čitave svečanosti bio na meti kritika voditelja i dobitnika, napose zbog svoje protuimigrantske politike.

Legendarni dvojac iz filma "Bonnie i Clyde", Faye Dunaway i Warren Beatty pročitali su pogrešno ime dobitnika Oscara za najbolji film na pozornici Dolby Theatrea, što je možda najveća nesmotrenost u povijesti te ugledne nagrade.

Warren Beatty je dobio pogrešnu omotnicu u kojoj je bilo navedeno ime Emme Stone, koja je netom prije dobila Oscara za najbolju glumicu. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene