Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Glavna plesačica

Skandal: Djevojčici (7) uloga seksi muze na karnevalu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Otac sedmogodišnje plesačice sambe želi da ona predvodi karneval i tako preuzme ulogu koja je tradicionalno dodjeljivana zamamnim odraslim ženama.

Sedmogodišnja djevojčica izazvala je kontroverze u Brazilu kada joj je dodijeljena glavna pozicija među plesačicama predstojećeg karnevala prema kojem bi ona trebala voditi 80-minutnu paradu, javlja AP. Slučaj je završio na sudu gdje se razmatra hoće li sedmogodišnjoj Brazilki Juliji Liri dopustiti sudjelovanje. Međutim, Marco Lira njezin otac, koji je ujedno i predsjednik Viradoure, škole sambe koju djevojčica pohađa kaže da je ona 'prirodna kraljica sambe'.

Pročitajte i ovo Nestala Danka Ilić Utrka s vremenom Potraga za nestalom djevojčicom Dankom: "Jedan pravac istrage još uvijek nije isključen" Slika nije dostupna Pamela, Gisele, Ronaldinho... Karnevalska groznica trese Rio de Janeiro

'Ona zna plesati sambu. Ima predispozicije za to. Ne smanjujemo kriterije za nju, ona je dijete koje može biti kraljica', kaže njezin otac. Nema sumnje da djevojčica ima talent, a kada joj se postavi pitanje zašto želi plesati s odraslim ženama, ona odgovara: 'Jer volim plesati.'

Glavna plesačica sambe na karnevalu obično je seksi muza i centar pažnje cijele parade. Stoga su predstavnici službe za zaštitu djece izrazili zabrinutost za djevojčicu kojoj je dodijeljena ova uloga. Nisu jedini. I organizator karnevala Carlos Nicodemos kaže kako se boji da će uloga koju će Julia dobiti na karnevalu 'povećati ponašanje prema djeci kao prema seksualnim objektima u brazilskom društvu'. Marco Lira odbacio je taj argument. 'Muškarac koji pogleda sedmogodišnjakinju i osjeti uzbuđenje trebao bi posjetiti liječnika', rekao je. Hoće li djevojčica plesti na karnevalu, odlučit će sud.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene