Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Već sljedeći mjesec?

Sjeverna Koreja želi drugu rundu pregovora sa SAD-om

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sjeverna Koreja želi održati drugu rundu pregovora sa SAD-om, možda već sljedećeg mjeseca, kako bi ponovo pokrenula pregovore o neutralizaciji svog spornog nuklearnog programa, izjavio je južnokorejski dužnosnik.

'Sjeverna Koreja snažno zagovara drugu rundu bilateralnih pregovora sa SAD-om, ali se Washington tome oštro protivi', kazao je dužnosnik koji je želio ostati anoniman. 'Trenutno, dvije strane raspravljaju o mogućnosti da se susret održi u trećoj zemlji', dodao je.

Kao znak da su već duže vrijeme zamrznuti regionalni pregovori na vidiku, glasnogovornik južnookorejskog ministarstva vanjskih poslova Cho Byung je novinarima u Seulu izjavio da se dvije Koreje dogovaraju da ponovo pokrenu šesterostrane pregovore. U njima sudjeluju obje Koreje, Kina, Japan, Rusija i SAD. (Hina)

Pročitajte i ovo Andrej Plenković odlazi iz Banskih dvora nakon sastanka s DP-om Iz minute u minutu Završio sastanak DP-a i HDZ-a u Banskim dvorima: Razgovarali dva sata, evo što je dogovoreno Konstituiranje Sabora - 1 utrka s vremenom Ovo su rokovi za sastavljanje saborske većine: Što ako ne uspije izglasavanje predsjednika Sabora?

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene