Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Užasna pogreška

Sirijski pobunjenici KRIVOJ osobi odrezali glavu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Militantna sirijska pobunjenička skupina povezana s Al Kaidom zatražila je 'razumijevanje i oprost', jer je pogrešnoj osobi odrubila glavu i pokazivala je u javnosti.

Na javnom skupu, snimljenom i objavljenom na internetu, članovi skupine Islamska država Iraka i Levanta (ISIS), od kojih jedan drži nož, pokazivali su odrubljenu glavu okupljenima u sirijskom gradu Aleppo, javlja britanski Telegraph.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Reagirao State Department U Siriji uhićeni članovi obitelji pripadnika oporbe Slika nije dostupna 'Posredovani' rat U Siriji se za Asada bore Iračani odani iranskome ajatolahu

Trijumfalno su opisivali egzekuciju muškarca za kojega su tvrdili da je pripadnik šiitske naoružane skupine koja se bori na strani predsjednika Sirije Bašara al-Asada.

>> O čemu su telefonom razgovarali Putin i al-Asad?

No, uskoro se otkrilo da je glava odrubljena članu Ahrara al-Šama, sunitske islamističke pobunjeničke grupacije, koja se često bori zajedno sa ISIS-om iako ne podupire Al Kaidinu ideologiju.

Nakon istrage glasnogovornik ISIS-a priznao je da je smaknut Mohamed Fares, zapovjednik Ahrar al-Šama, čiji je nestanak prijavljen nekoliko dana ranije. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene