Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vlada guši pobunu

Sirija: Poginulo najmanje sedmero civila

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Najmanje sedam sirijskih civila poginulo je kada su vladine snage granatirale grad Zel Kelakh na granici s Libanonom nastojeći suzbiti protuvladine prosvjede, objavili su aktivisti.

Grad, koji se nalazi samo nekoliko kilometara od granice s Libanonom, posljednje je u nizu mjesta gdje vladine snage potpomognute tenkovima nastoje ugušiti pobunu protiv vladavine predsjednika Bashara al-Assada. Aktivisti prenose da je ranjenima pristup medicinskoj pomoći onemogućen jer su snage sigurnosti okružile gradsku bolnicu, a blokirale su i glavnu cestu prema Libanonu.

Pročitajte i ovo Konstituiranje Sabora - 1 utrka s vremenom Ovo su rokovi za sastavljanje saborske većine: Što ako ne uspije izglasavanje predsjednika Sabora? Andrej Plenković i Peđa Grbin Iz minute u minutu Domovinski pokret slikao se ispod velikog križa i oglasio o SDSS-u, a Grbin poručio da Plenković treba psihijatra

>> Sirija: Tenkovi krenuli gušiti prosvjede

Vlasti u susjednom Libanonu pojačale su mjere sigurnosti nakon što su stotine civila prebjegle pred sirijskim vojnicima koji su u to područje raspoređeni u subotu, kada su ubijena tri stanovnika Tel Kelakha.(Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene