Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zatukli ga šipkama

Sinovi nasmrt pretukli oca zbog preglasnog TV-a!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Trojica sinova nasmrt su pretukla svog oca zbog - preglasnog slušanja televizije.

55-godišnjak iz Bhopala bio je nezaposlen što je jako ljutilo njegove sinove. Svaki puta kada bi se posvađali jer ništa ne zarađuje muškarac bi zaprijetio sinovima da će ih istjerati iz kuće u kojoj su živjeli, i koja je bila u njegovom vlasništvu.

Pročitajte i ovo Screenshot U policijskoj postaji Šokantno otkriće: Brat osumnjičenog za ubojstvo male Danke nije umro prirodnom smrću? Danka Ilić Tijelo još nije pronađeno U potragu za Dankom uključili se i mještani rodnog sela jednog od ubojica

>> Prije ubojstva počupali joj zlatne zube

Jednog dana otac je gledao televiziju, a ton je bio jako pojačan, što je iziritiralo trojicu sinova - toliko da su ga ubili. Sinovi su oca napali šipkama kojima su ga nasmrt pretukli, piše emirates247.com. Strašan zločin dogodio se pred njihovom bakom, to jest, majkom njihovog oca.

Uskoro su se na mjestu događaja pojavila i braća pretučenog muškarca koja su mu išla pomoći, a pomahnitali sinovi pretukli su i njih. Dvojica ujaka su hospitalizirana. Divljački trojac pokušao je pobjeći, no policija ih je uhvatila.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene