Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Traži ga policija

Sina kao psa lancem svezao za stup i ostavio ga

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Trinaestogodišnjeg dječaka otac je poput zvijeri lancem svezao za stup i ostavio ga tamo bez hrane i vode.

Sok Thoeun, 40-godišnji otac, dječaka je htio kazniti, a dva sata nakon vezivanja za električni stup pored puta, susjedi su ga pronašli i obavijestili policiju.

Pročitajte i ovo Podaci - 1 Brzina interneta Hrvatski Telekom mora platiti 5,9 milijuna eura: "Određivanje ovakve drakonske kazne je izvan svakog razumnog okvira" Ilustracija Rutinska kontrola Zaustavila ga policija, a nakon provjere oduzeli mu auto i ispisali ogromnu kaznu

>> Pustila sinčića da se utopi u kadi pa ga mrtvog vozila po gradu

Policija je pozvala upomoć lokalnog bravara, koji je onesposobio lokot i dječak je oslobođen. Policija je došla do motiva zbog kojeg je otac ovako odlučio kazniti sina.

'Otac je bio toliko bijesan jer mu sin provodi više vremena u internet kafiću nego školi, da ga je odlučio kazniti na takav način, da to svi mogu vidjeti', rekao je glasnogovornik lokalne policije Cheth Vanny.

Policija traga za bezobzirnim ocem koji je u bijegu. Incident se dogodio na sjevernom dijelu Kambodže, u gradu Battambangu. Thoeuna se tereti za zlostavljanje djeteta.

Kambodža ima zapravo vrlo malo korisnika interneta, jer je tek 1,5 posto populacije registrirano kao korisnici interneta. To je otprilike 14 milijuna ljudi, prema službenim podacima kambodžanske vlade.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene