Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Šala pošla po krivu

Sin ju preplašio, ona ga upucala Magnumom 357

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Šala na tuđi račun, ponekad ne samo da ne uspije, već može krenuti toliko po zlu, da ne samo da se obije o glavu, već rezultira gotovo pravom tragedijom. Takav slučaj dogodio se u američkom gradu Milwaukeeju, gdje je majka revolverom upucala sina, koju ju je samo htio preplašiti.

Nesretni 21-godišnji sin, istražiteljima je rekao kako mu je palo na pamet da bi bilo zabavno isprepadati majku, po povratku iz trgovine kući. On je za tu priliku navukao skijašku masku i zaskočio majku u dvorištu njihove kuće, pretvarajući se da je želi opljačkati. Ipak, njegova 37-godišnja majka, reagirala je na najmanje željeni način, jer je izvukla Magnum 357, koji je nosila sa sobom i ispalila nekoliko metaka u sina, ne znajući da je to on.

Pročitajte i ovo Provjereno: Dijete - 4 Uznemirujuće Šokantan razgovor djelatnice socijalne skrbi s djetetom: "Tata se neće zaustaviti, ići će dalje, a ti ćeš na vještačenje i aparate da vide govoriš li istinu" Ilustracija (Printscreen Infomer) ZBOG 50.000 EURA Bizarno otkriće policije: U podrumu držao mumificirano tijelo majke kako bi primao njezinu mirovinu

Sin je hitno prebačen u obližnju bolnicu, a njegovo zdravstveno stanje zasad je nepoznato. Majku je policija uhitila nakon tog incidenta, koji se dogodio prošlog četvrtka, a njezin revolver, koji su zaplijenili, ima izbrisan serijski broj, što znači da ga je kupila na crnom tržištu. Policija navodi kako se šokirana majka na kraju sama predala policiji, kad je shvatila što je učinila, piše portal wisn.com.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene