450767
450767
450767
450767
450767

Sin Donalda Trumpa zgrozio javnost tvitom o izbjeglicama

  • , 20.09.2016., 09:55
  • Autor:
  • komentara

Donald Trump Junior, sin Donalda Trumpa. mnoge je zgrozio svojom nedavnom objavom na Twitteru u kojoj je sirijske izbjeglice usporedio sa zdjelom otrovanih bombona.

 
 
 
 
Donald Trump Jr. sa suprugom Vanessom (Foto: Getty Images)
Donald Trump Jr. sa suprugom Vanessom (Foto: Getty Images)

Donald Trump Junior, sin Donalda Trumpa, mnoge je zgrozio svojom nedavnom objavom na Twitteru u kojoj je sirijske izbjeglice usporedio sa zdjelom otrovanih bombona.

Kako bi promovirao očevu kampanju za predsjednika SAD-a, mladi Trump objavio je fotografiju Skittles bombona uz "upozorenje".

"Kad bih imao zdjelu punu Skittlesa i rekao vam da vas samo tri bombona iz zdjele mogu ubiti, biste li zagrabili cijelu šaku. To je problem izbjeglica iz Sirije", napisao je Trump Jr. i dodao kako fotografija sve govori te da je vrijeme da se "prekine politički korektna agenda koja ne stavlja Ameriku na prvo mjesto".

Njegova je objava izazvala brojne negativne komentare na društvenim mrežama.

 

 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se