Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Papa se vraća kući

STADION OČIŠĆEN U NEKOLIKO SATI Ostale su samo zastave Vatikana i vječna poruka o miru

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Građani Sarajeva s kojima je razgovarao reporter Nove TV Šime Vičević rekli su nam da je ovo za njih već sada događaj godine.

Koševo je sada prazno, ali ostaju uspomene na posjet Svetog oca koji je na putu nazad za Rim. Križ i oltar koji su korišteni tijekom mise su unikatna umjetnička djela, i ona će ostati unutar Katoličke crvke u BiH, ali i kao podsjetnik na veliki susret pape Franje s vjernicima.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna 'Papa mi te volimo' VELIČANSTVEN DOČEK PAPE NA KOŠEVU Pogledajte kako je to izgledalo Slika nije dostupna Fotogalerija Papa Franjo u Sarajevu - brojna poznata lica na stadionu Koševo

PRATITE UŽIVO Papa Franjo stigao na aerodrom - Ovo je njegova zadnja poruka prije odlaska iz Sarajeva

Dio od osamsto volontera je nakon mise u potpunosti očistilo stadion u samo nekoliko sati. Još je ostala pozornica s oltarom i križem te pokoja zastava Vatikana, i to će biti pospremljeno u idućih nekoliko dana. Dan je ovo za pamćenje, stadion je bio dupkom pun, a mjesto je poznato i po otvorenju zimskih Olimpijskih igara '84. gdoine.

Danas je ipak bio poprište jednog lijepog susreta poglavara Katoličke crkve s vjernicima, ali i njegove svevremenske poruke o miru.

Građani Sarajeva s kojima je razgovarao reporter Nove TV Šime Vičević rekli su nam da je ovo za njih već sada događaj godine.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene