Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Berlusconi mora na operaciju srca

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bivši talijanski premijer i čelnik desnog centra Silvio Berlusconi mogao bi uskoro imati operaciju srca, objavljuje list Repubblica.

Kardiolozi, međutim, nisu suglasni oko potrebne intervencije pa se, s jedne strane, nagađa o mogućnosti ugradnje pacemakera odnosno, s druge, o operaciji u Švicarskoj, gdje bi mu se načinio bypass.

Pročitajte i ovo Benjamin Netanyahu dijagnosticirana hernija Netanyahu ide na operaciju, vlast privremeno preuzima zamjenik premijera Norveškom kralju Haraldu ugrađen je pacemaker Priopćenje palače Norveškom kralju pozlilo na odmoru u Maleziji: Završio na hitnoj operaciji, ugradili mu pacemaker

Liječnici u bolnici San Raffaele u Milanu, gdje je Berlusconi bio smješten nakon što je mu je nedavno pozlilo, drže kako još nije potrebna operacija. 

Bivši talijanski premijer je prije tjedan dana, na mitingu mladih njegova pokreta Naprijed Italijo, u Montecatiniju u Toskani, izgubio svijest, te mu je utvrđena aritmija srca. Neki liječnici drže kako mu još nije potreban pacemaker za ispravljanje ritma rada srca, već da jednostavno manje radi, dok drugi pak drže kako je operacija neophodna i to odmah.

Navodno bi se Berlusconi operirao u Švicarskoj kako bi bio dalje od tv-kamera i novinara. No i sam 'cavaliere' dvoji, jer, kako kažu njegovi suradnici, kaže kako ne želi "imati ugrađenu bateriju". Odluka o operaciji trebala bi uskoro biti donešena.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene