Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Došao se požaliti

Policija ostala u šoku kad je vidjela što su djevojke učinile silovatelju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dragan B. (33) još 2006. godine je uhićen zbog silovanja, a prije četiri dana došao je u policiju prijaviti tri djevojke i dvojicu muškaraca zbog zlostavljanja. Nakon prijave slučaja, policija u Pančevu ostala u šoku.

Otprije poznat policiji, Dragan B. (33) je došao u policijsku postaju u Pančevu prijaviti da su tri djevojke i dvojica muškaraca upali u njegov stan te ga satima brutalno maltretirala, piše Alo.rs.

Pročitajte i ovo Ilustracija Priopćila policija Nasilnik s Rive koji je napao dvije žene dobio kaznenu prijavu Bruna Papić - 1 Napadač priveden Stravičan napad na žene u Splitu: Struka poslala jasnu poruku, a jedno je ključno

Njegov opis napada policiju je ostavio u šoku. Dragan B. tvrdi da su ga nasilnici najprije pretukli, a potom vezali konopcima. Električnim su žicama vezali njegovo tijelo, a zatim strujom jačine 220 volti izazvali električne šokove. Prema iskazu, napadači na tome nisu stali već su išli i korak dalje. Vezali su ga pojasevima koje električari koriste prilikom remonta dalekovoda i bandera, a potom s terase stana na desetom katu stana spuštali niz fasadu zgrade.

Heroina jedne nacije: Silovatelja uhvatila za kosu i odvukla u policiju

Svoj je iskaz potvrdio brojnim masnicama i podljevima po tijelu. Zbog nesvakidašnjeg napada Dragan B. je podvrgnut lječničkom pregledu nakon kojeg je ustanovljeno postojanje niza lakših tjelesnih ozlijeda. Za napadačima je policija pokrenula opsežnu istragu.

Zbog povećeg dosjea koje Dragan B. posjeduje, između čega i postojanje sumnje da se u posljednje vrijeme bavi pružanjem seksualnih usluga kao i pružanjem usluga erotske masaže, policija je posumnjala da se iza napada krije sado-mazo seansa koja se otela kontroli.

Iz istrage nije isključena mogućnost da iza napada stoji grupa dilera narkotika kojima Dragan B. navodno duguje novac.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene