Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Stravičan zločin

Silovao maloljetnicu koju je držao u zatočeništvu pa je kasnije htio oženiti

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Osezua Elvis Osolase, 42-godišnji Nigerijac, optužen je da je zatočio maloljetnicu, koja je u međuvrmenu navršila 18 godina, i silovao je tri puta u tjednu.

Osolase je optužen i da je ilegalno prevezao tri maloljetne djevojke u Veliku Britaniju, koje je planirao prodati u bijelo roblje u Italiji. Djevojkama je prijetio 'crnom magijom', ako ga neće slušati te tražio da ga zovu 'ujak'. S jednom se htio i vjenčati, prenosi Daily Mail.

Pročitajte i ovo Ilustracija trajalo je pet godina! Silovao maloljetnu kćer jednom tjedno, zaključavao je u kuću: Podignuta optužnica protiv oca (44) iz Dalmacije Ilustracija nasilje nad ženama Strašni napadi šokirali zemlju - djevojčicu (8) silovala tri muškarca, zatukli je kamenom, 13-godišnjakinji iskopane oči: "Bila je mučena"

>> Izrael: Uhićeno više od 30 pedofila

Jedna od njih uspjela je iskoristiti trenutak nepažnje otmičara, uzeti ključeve od stana i pobjeći. 'Rekao je da me želi oženiti. Osjećala sam se loše i tužno kada sam to čula. Nije mi se sviđao i bojala sam ga se', rekla je jedna od zatočenih djevojaka.

Osolase je već optužen i ja 13 prometnih prekršaja, lažno predstavljanje i seksualno zlostavljanje maloljetnice. Suđenje Osolaseu se nastavlja.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene