Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pokušao se opravdati

Bizaran pokušaj opravdanja: 'Silovanje je samo ako je osoba pri svijesti!'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon što je prošli tjedan osuđen uvjetno na tri godine zatvora te 45 dana društveno korisnog rada zbog posjedovanja ecstasyja i oslobođen optužbe za silovanje, američki pjevač, tekstopisac i glumac CeeLo Green u seriji je bizarnih tweetova nakon presude ponudio svoju definiciju silovanja - 'silovanje je samo ako je osoba pri svijesti', prenosi portal Consequence Of Sound.

CeeLo Green je optužen za ubacivanje droge u piće djevojci tijekom večere 2012. u Las Vegasu, nakon čega je uslijedilo navodno silovanje.

Pročitajte i ovo Ilustracija teško kazneno djelo Užas u Dalmaciji: Djed (79) godinama spolno zlostavljao maloljetnu unuku Ilustracija Strašno Djevojčica se onesvijestila tijekom svjedočenja: 17 mladića mjesecima ju je silovalo

Green je priznao da je imao spolni odnos s tom ženom, ali je tvrdio da je bio dobrovoljan te je tužitelj odlučio odbaciti optužbu za silovanje. Ipak, zbog brojnih kritika nakon presude, Green je imao potrebu opravdati se pa je u seriji bizarnih tweetova tijekom ovog vikenda ponudio svoju definiciju silovanja.

'Ako je netko onesvješćen, nije s vama svjesno. Ljudi koji su silovani toga se sjećaju!!!!!!', napisao je na Tweeteru. Green je zatim izbrisao tweetove te pokušao razjasniti takve komentare.

Zahvalivši se Bogu na pobjedi pravednosti jer je oslobođen optužbe te na slobodi, ispričao se za svoje komentare koji su, napisao je, izvučeni iz konteksta.

Potraga za učiteljem osumnjičenim za zlostavljanje djevojčica: Je li pobjegao u Hrvatsku?

'Samo sam na temelju zdrave razmjene htio pomoći da zacijele rane od boli onih koji me vole i kojima sam je prouzročio u ovoj priči. Molim vas, oprostite mi jer je vaša podrška ono što mi je pomoglo da prođem kroz ovo. Nikada ne bih dopustio da šteta bude počinjena bilo kojoj ženi. Hvala vam!', napisao je. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene