Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uhićenje Ganića

Silajdžić očekuje ispriku Britanaca

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik tripartitnog bosanskohercegovačkog predsjedništva, Haris Silajdžić, je od britanske vlade zatražio 'ispriku' zbog okolnosti u kojima je početkom ožujka u Londonu pritvoren bosanskohercegovački dužnosnik Ejup Ganić.

Silajdžić je kazao kako je Ganiću, nakon uhićenja 1. ožujka u londonskoj zračnoj luci Heathrow onemogućeno telefoniranje tijekom dva dana. Usto su mu oduzeti lijekovi protiv visokoga tlaka, što je 'očito kršenje' međunarodnih pravila, kazao je Silajdžić na konferenciji za novinare održanoj u Londonu, nakon razgovora s britanskim ministrom vanjskih poslova Davidom Milibandom.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Sve za oprost Dobio oprost od cure nakon šetnje s panoom isprike Slika nije dostupna Žene puno češće koriste bizarne isprike Najbizarnije isprike za nedolazak na posao!

'Razgovarao sam s Milibandom te sam njegovu pozornost usmjerio na činjenicu da se nakon uhićenja s Ejupom Ganićem nije dobro postupalo. Kazao sam i da se očekuju isprike. Unatoč svemu odnosi s Velikom Britanijom dobri su i prijateljski', smatra Silajdžić. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene