Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prikuplja se novac

Sijamske blizanke čekaju operaciju razdvajanja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Kineskoj provinciji Hunan sve je spremno za operaciju razdvajanja sijamskih blizanki.

Sijamske blizanke, Qianyan i Wanyu, rođene su 29. studenog sa spojenim prsima i stomakom, a imaju i zajedničku jetru. Dijagnosticirana im je i žutica te srčane mane.

Pročitajte i ovo Benjamin Netanyahu dijagnosticirana hernija Netanyahu ide na operaciju, vlast privremeno preuzima zamjenik premijera Liječnici uspješno razdvojili sijamske blizanke (Foto: Dnevnik.hr) - 2 GOST DNEVNIKA NOVE TV Liječnik iz tima otkrio detalje senzacionalne operacije razdvajanja sijamskih blizanki: "Istina je, u pripremi sam koristio i boce"

Ipak, liječnici su pregledali blizanke i ustanovili da će biti moguće njihovo razdvajanje. 'Samo želim da moje djevojčice budu zdrave i da operacija uspije', kaže njihova majka Zhao Yumei.

Otac blizanki, Zhen Yunsu, zarađuje svega 800-tinjak kuna mjesečno, a zbog djevojčica je već posudio gotovo 4.000 kuna. No to nije ni približno dostatno za operaciju razdvajanja koja košta oko 235.000 kuna. Stoga je bolnica pokrenula humanitarnu akciju i svi se nadaju da će operacija biti za nekoliko dana.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene