Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tragedija u zabavnom parku

Šest mrtvih u padu shuttle simulatora u Kini

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Space shuttle simulator u Kini, u sklopu zabavnog parka, pokvario se i pao, pri čemu je poginulo šest i ozlijeđeno 10 osoba.

Preživjeli posjetioci, koji su se nalazili u shuttleu, rekli su kako je prvo došlo nestanka struje te glasne eksplozije, nekoliko trenutaka prije samog pada kabine simulatora. Petero od desetero ozlijeđenih u nesreći, nalazi se u kritičnom stanju, prenosi Reuters, a dužnosnici zabavnog parka u obalnom kineskom gradu Shenzhenu, zatvorili su zabavni park te je pokrenuta i službena istraga oko tragedije.

Pročitajte i ovo Australska obala - ilustracija Velika tragedija Četiri člana obitelji utopila se u Australiji: Sumnja se da je kobna bila jaka morska struja Veles Pašnik sa svojom obitelji Strašna tragedija Dječak prilikom vađenja mliječnog zuba pao u komu i nakon mjesec dana preminuo: Roditelji od liječnika traže samo jedno

'Sve kabine osim jedne, u kojoj smo mi sjedili, u potpunosti su uništene. ljudi su visjeli sa sjedala i popadali na tlo. Neki su u trenutku poginuli i tako ostali visjeti sa sjedala', rekao je jedan potreseni preživjeli posjetitelj. Takozvani 'space flight' simulator ima 11 kabina za po četiri osobe, a cilj mu je posjetitelju približiti iskustvo polijetanja u raketi. Dužnosnici parka navode kako se održavanje simulatora vrši na dnevnoj bazi, ali ističu da treba pričekati rezultate istrage.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene