Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U noći s petka na subotu

Šest jakih eksplozija oko Tripolija

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Šest jakih eksplozija čulo se u noći s petka na subotu oko Tripolija koji su nadlijetali avioni.

Dvije eksplozije čule su se u petak istočno od glavnog grada Libije, javljaju izvori. Dim je bio vidljiv u daljini, rekli su svjedoci.
Rano ujutro u subotu čule su se još četiri eksplozije u gradu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Ne žele snage UN-a u zemlji Libijski pobunjenici dali ultimatum: Sirta se mora predati, ili ćemo je osvojiti Slika nije dostupna Nakon oslobađanja četvrti Abu Salim Strava u Tripoliju: Pronašli leševe napuštenih pacijenata u bolnici i masovnu grobnicu

>> NATO: U Bregi smo napali zapovjedni bunker, a ne civile

U četvrtak ujutro u zračnim napadima NATO-a pogođen je prostrani rezidencijski kompleks Moamera Gadafija u Tripoliju pri čemu su poginule tri osobe, među kojima dva novinara, a 27 ih je ranjeno, prema 'službenim podacima' vladina dužnosnika.

NATO je u petak potvrdio da su njegovi udari na snage lojalne pukovniku Gadafiju u zadnja tri dana vidno uzdrmali njihove redove.

Gadafi je kazao da ga bombardiranja NATO-a neće doseći, u kratkoj audio poruci emitiranoj u petak navečer ubrzo nakon što je talijanski ministar vanjskih poslova Franco Frattini iznio mogućnost da je ranjen ili u bijegu. (Hina)

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene