Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ne bira žrtve

Serijski ubojica ponovo napao, građani drhte, a policija tapka u mraku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nitko nema pojma što su mu motivi, kao niti to kada će i koga opet napasti.

Nepoznati muškarac, koji po svemu sudeći iz čiste ludosti ubija ljude u Phoenixu u SAD-u, ponovo je napao u srpnju, priznala je u četvrtak tamošnja policija koja se još uvijek muči s otkrivanjem njegovog identiteta.

Pročitajte i ovo Policija Prometni kaos Vozio pijan pa napravio kaos: Auto završio u obiteljskoj kući, među sedmero ozlijeđenih su i djeca Dijete na električnom romobilu, ilustracija Upozorenje policije Nesreća na sjeveru zemlje: Autom naletio na dijete na električnom automobilu, prevezeno u bolnicu

Ubojica je dosad ubio sedmero ljudi, a 11. srpnja je zapucao i na oca koji se u automobilu vozio sa sinom, dječakom starim samo četiri godine. 

Srećom, pomahnitali čovjek svoje žrtve ovoga puta nije uspio pogoditi, no priznanje policije da je još uvijek aktivan je očekivano preplašilo građane.

Naime, nitko nema pojma što su mu motivi, kada će i koga opet napasti, a po svemu sudeći dosad nije bilo ni pomoći u 'informacijama s ulice'.

Upravo je zato policija obećala 50.000 dolara onome tko pomogne pri njegovom hvatanju, a na Facebooku je ponovo u četvrtak objavljena i skica napadača.

Ubojica je dosad uglavnom napadao noću u Maryvaleu pomoću poluautomatskog pištolja, a koncentrirao se većinom na nesretnike koji su naprosto stajali ispred svojih kuća.

Ne bira u koga će pucati, potpuno mu je svejedno je li u pitanju dijete, a prvi put je napao u ožujku. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene