Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna
uživo

UŽIVO Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"

'Najaktivnij apotpora'

STIŽE DOSAD NEVIĐENA RUSKA SNAGA Lavrov najavio najjaču zračnu podršku protiv ISIS-a

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
'Nadamo se da nam Amerikanci ne pripremaju ništa iza leđa', rekao je Lavrov.

Ruski ministar vanjskih poslova Sergej Lavrov danas je najavio kako će Rusija slati 'najaktivniju' zračnu potporu sirijskim snagama koje ratuju oko Alepa ne bi li spriječili namjere džihadista da zauzmu taj grad. 'Donijet ćemo odluku o tome kako će naše zračne snage djelovati ovisno o situaciji', rekao je Lavrov.

Pročitajte i ovo Ilustracija Užarena atmosfera Rusija optužila SAD da žele eskalirati sukob: Sastaje se Vijeće sigurnosti Ilustracija Raste zabrinutost "To je kotao koji svakog trenutka može eksplodirati": Zlokobna upozorenja dužnosnika EU-a

Ruska vojska optužuje Amerikance da odugovlače ne bi li odgovdili ruske napade na džihadističke ciljeve u regiji. Amerikanci pak poručuju kako se na spomenutim ciljevima ne nalaze samo teroristi već i umjerene pobunjeničke skupine te da Rusije treba biti oprezna.

'Vjerujemo kako je bilo dovoljno vremena da 'normalna' opozicija napusti teritorij Al Nusre. Oni koji se nisu odvojili od teroristi, sami su si krivi', poručio je na to Lavrov i dodao kako se nada da im Amerikaci ne pripremaju ništa iza leđa.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene