Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pogodio je u želudac

Senator slučajno ubio ženu pištoljem koji je njoj kupio

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tajlandski senator koji je bivšu ženu ubio metkom za obiteljskom večerom, rekao je da je to bio nesretan slučaj što se zbio dok joj je pokazivao oružje koje je kupio upravo za nju.

Za obiteljskim stolom u pokrajini Phrae na sjeveru Tajlanda, 56-godišnji Boonsong Kowawisarat ispalio je u nedjelju metak iz pištolja uzi 9mm u 46-godišnju Chanakarn Detkard i pogodio je u želudac.  Bivša supruga i senatorova tajnica umrla je na putu do bolnice.

Pročitajte i ovo Ilustracija Ubijen je Krvavi napad u Francuskoj: Muškarac nožem napao ljude, ubio jednu osobu Bruna Papić u Sinju - 4 Sinjani nezadovoljni Ivan Bulj vraća se u Sinj? Građani ogorčeni: "To ne bi bilo pametno"

>> Policajac ubio vlastitu sestru jer je nosila - traperice!?

"Želio sam joj pokazati oružje koje sam za nju kupio. Ona živi s majkom i naše dvije kćeri, sve su same žene i želio sam da se ne moram brinuti za njihovu sigurnost", objasnio je senator i dodao kako je pretrpio udar i od tada "mu ruka nije sigurna".

I policija je kazala da je senatoru bila paralizirana lijeva strana.   Mogao bi biti osuđen za smrt iz nehaja što je kažnjivo zatvorom do deset godina. (Hina)
 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene