Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Senator Kennedy hospitaliziran sa simptomima moždanog udara

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Američki senator Edward Kennedy iz Massachusettsa završio je u bolnici sa simptomima moždanog udara. Zasad nema preciznijih podataka o njegovu stanju.

Jedan dužnosnik koji je upućen u stanje rekao je kako je Kennedy hospitaliziran u subotu zbog simptoma moždanog udara.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Kod osoba starijih od 65 Maslinovo ulje sprječava moždani udar Slika nije dostupna Kritično stanje Svrgnuti vođa Tunisa u komi

Kennedyjeva glasnogovornica Stephanie Cutter potvrdila je u svojem priopćenju da je Kennedy otišao u bolnicu u Cape Codu ujutro 'jer mu je kod kuće pozlilo'.

Prema njezinim riječima, nakon razgovora s liječnikom u Bostonu, Kennedy je odvezen u opću bolnicu Massachusettsa na daljnje pretrage. Glasnogovornica kaže da je sada na pretragama, a čim bude nekih podataka, objavit će ih.

Kennedyju je 76 godina. Senator je od 1962., a samo su dvojica senatora u američkoj povijesti duže bila na toj dužnosti.

Edward 'Teddy' Kennedy najmlađi je i jedini preživjeli od četvorice braće Kennedyja, među kojima su bili i predsjednik John F. Kennedy, ubijen u atentatu 1963., te Robert Kennedy koji je ubijen kao predsjednički kandidat 1968.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene