Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Otac sve snimio

Sekunda im odlučila životima: Zamalo su stradali na 'katapultu' u luna praku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Elastično uže, koje je posjetitelje trebalo odbaciti u visine na takozvanom katapultu, je srećom puknulo dok su se još nalazili na tlu.

Gospođa Carrie Sueker i trinaestogodnji Trevor Larson mogli su u srijedu poginuti u luna parku u Wisconsin Dellsu, no na njihovu je sreću elastično uže, koje ih je trebalo odbaciti u visine na takozvanom katapultu, puknulo dok su se još nalazili na tlu, odnosno samo koju sekundu uoči 'lansiranja'.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Između tornjeva katedrale Ovako izgleda hod po užetu na 60 metara visine po jakom vjetru Slika nije dostupna Pogledajte video Otkrivena tajna užeta pronađenog uz komad aviona koji se zabio u WTC

Zastrašujuć prizor je mobitelom zabilježio dječakov otac Dru Larson, koji je uoči 'polijetanja' naglas primijetio da uže izgleda istrošeno.

Tako to rade Brazilci: Iz helikoptera rešetali kriminalca sve dok nije 'legao'

Tinejdžer je, napomenimo, imao sreću i što je klin zakačen o uže pao otprilike metar od njega, a koliko je taj udarac bio silovit, možete vidjeti i na samom videu budući da je napravio rupu u asfaltu. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene