Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Njihovo prvo dijete

Seksualni skandal s nastavkom: Supruga kongresmena je trudna

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Seksualni skandal na Twitteru američkog kongresmena Anthonyja Weinera, dobio je nastavak. Njegova supruga je trudna.

Prema pisanju The New York Timesa 35-godišnja Huma Abedin nosi njihovo prvo dijete te je u ranom stadiju trudnoće. Kongresmen nakon cijelog skandala ne planira dati ostavku, ali ni rastati se od supruge. 'Moja supruga je i prije braka znala za neke od ovih veza preko interneta. No, nije znala da nisam bio potpuno iskren oko Twittera', bio je izjavio Weiner.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Ljubavnica kandidata za gradonačelnika Znate li kako ZAVESTI političara? Ona će vam otkriti Slika nije dostupna Opet u seks skandalu! Želi biti gradonačelnik New Yorka, ali NAKON OVOG...

Weiner je slike svog spolovila poslao na šest adresa na Twitteru.

U međuvremenu su demokratski lideri američkog Kongresa započeli orkestriranu kampanju za smjenu demokratskog kongresmena. Njegove fotografije vlastitog spolovila i lascivne poruke koje je slao ženama internetom, ali i uzastopne laži, napravile su i od njega i od čitave stranke predmet sprdnje, piše New York Times.

Weinerova supruga suradnica Hillary Clinton

Inače, lani, kad se sve događalo, nestašni Weiner oženio se Humom Abedin, prijateljicom i suradnicom državne tajnice Hillary Clinton. Ubrzo se, od ljeta 2010. do proljeća ove godine, dopisivao s nekoliko žena i slao im eksplicitne poruke i fotografije. A zanosio se i planovima da se kandidira za gradonačelnika New Yorka.

Kad je razotkriven, kongresmen je najprije tvrdio da su to laži i podvale desničara, ali na kraju se dokazalo da je lagao zapravo on. Naravno, kao i nekad kod Billa Clintona i afere Lewinsky, laž je još ozbiljnija optužba, iako ni seksi skandal nije zanemariv. (A.E./ Agencija VLM)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene