Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Punili novinske stupce

Seks skandali koji su obilježili 2013. godinu!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
I ova je godina, kao i mnoge prije nje, obilježena seks skandalima među poznatim osobama. Od Novog Zelanda preko Crne Gore do SAD-a, seks skandali su punili novinske stupce. Pa prisjetimo ih se.

1. Bunga bunga presuda

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna U braku bio 25 godina Bivši češki premijer se razveo nakon skandala Slika nije dostupna Nakon ostavke Bivši češki premijer Nečas priznao vezu sa suradnicom

Među dovršenim sudskim procesima protiv bivšeg talijanskog premijera i onaj je u tzv. slučaju 'bunga-bunga'. Silvio Berlusconi nepravomoćno je osuđen na 7 godina zatvora zbog plaćanja seksualnih odnosa maloljetnici Karimi El Mahroug koja je u svijetu postala poznata kao fatalna Ruby.

Sud je prilikom obrazlaganja presude objasnio kako je nedvojbeno utvrđeno da je Berlusconi imao seksualne odnose s tada maloljetnom marokanskom prostitutkom, te da joj je za te usluge i plaćao. Sud je naglasio i kako je Berlusconi bio 'organizator' bunga bunga seks orgija.

2. Carlos Danger poznatiji kao Anthony Weiner

U jednom periodu utrke za gradonačelnika New Yorka, Anthony Weiner čak je imao i šanse za dobar rezultat na izborima, no tada se dogodio - Carlos Danger. Carlos je Weinerov alter ego koji je jednoj 22-godišnjakinji slao lascivne uz to joj obećavši novi auto, stan... Ukratko, sve što poželi. Nakon što se doznalo za ovaj SMS skandal, Weineru je među Njujorčanima popularnost naglo pala.

Supruga Huma oprostila mu je baš kao i prije 2 godine kada se dogodila gotovo identična situacija. Weiner je tada putem društvenih mreža slao svoje golišave fotografije mlađim djevojkama.

3. Ljubavno korupcijski skandal u Češkoj

Donedavni češki premijer Petr Nečas dao je ostavku na svoju poziciju u Vladi nakon što je predstojnica njegova ureda Jana Nagyova optužena za zloporabu ovlasti i korupciju. Nečas je tada priznao kako je s njom u tajnoj vezi zbog čega se kasnije i razveo od supruge.

Nagyova je optužena da je podmićivala zastupnike i za svoje osobne interese koristila vojno-obavještajnu službu, pa je tako službenom tehnologijom prisluškivala i Nečasovu suprugu.

4. Kći češkog predsjednika na orgijama

Nečasov skandal nije bio jedini seks skandal u Češkoj ove godine. Devetnaestogodišnja Katarina, kći češkog predsjednika Miloša Zemana ove je godine kamerom uhvaćena na orgijama praške zlatne mladeži. Snimke su, zahvaljujući portalu PartyHardcore.com objavili svi češki mediji.

Katarina i dalje niječe optužbe na svoj račun te tvrdi kako je sve namješteno i da se na snimkama uopće ne nalazi ona.

5. Crnogorski političar snimljen u akciji

Usred seks skandala našao se i Predsjednik Senata Državne revizorske institucije i bivši potpredsjednik Vlade te ministar financija Crne Gore, Miroslav Ivanišević. Na YouTubeu objavljen je video koji je većim dijelom zatamnjen, ali se ton jako dobro čuje. Ivanišević je kazao kako nije znao da ga se snima, te da je s njim na snimci žena koja ga godinama ucjenjuje i protiv koje vodi sudski postupak za osporavanje očinstva.

Ivanišević je ubrzo nakon toga podnio ostavku.

Ovako se partijalo na zabavi koja je šokirala Češku!

6. Srpska političarka glavna tema svih svjetskih tabloida

Vanja Hadžović, koju su mnogi nazivali i mladom nadom srbijanske diplomacije, donedavno je bila poznata samo kao savjetnica u Ministarstvu vanjskih poslova Srbije. Tako je bilo sve dok na internetu nisu osvanule njene golišave fotografije.

Vanja je uskoro postala glavna tema svih svjetskih tabloida, a zbog cijele situacije je podnijela ostavku u Ministarstvu.

7. Podvođenje najboljih svjetskih balerina

Bivša solistica Boljšoj teatra, Anastazija Voločkova, optužila je generalnog direktora tog kazališta da je pretvorio Boljšoj u jednu veliku javnu kuću. Tvrdi kako su djevojke prisiljavane da idu na gala večere, pri čemu im je dano do znanja, da se poslije toga od njih očekuje da idu s nekim u krevet.

Djevojkama koje bi odbijale takve 'naredbe' prijetili su da neće ići na turneje niti nastupati u komadima Boljšoj teatra.

8. Gradonačelnik i njegov izazivač 'dijelili' ljubavnicu

Gradonačelnik Aucklanda Len Brown ljubovao je sa ženom koja je istovremeno u vezi bila i sa savjetnikom njegova najvećeg političkog protivnika. Brown je javno, na televiziji, potvrdio da je imao izvanbračnu vezu i zatražio privatnost dok ne riješi situaciju sa svojom obitelji. Rekao je i da neće podnijeti ostavku. Objavljivanje priče nazvao je 'jasnim pritiskom' da se povuče i nastojanjima 'da ga unište'.

Brown je oženjen i otac troje djece, a skandal je izbio samo nekoliko dana nakon što je izabran za gradonačelnika Aucklanda.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene